• Ελληνικά
  • English
Τρίτη Εθνική Συνάντηση του δικτύου 12 - 14/05/2017 Ρόδος

Τρίτη Εθνική Συνάντηση του δικτύου 12 - 14/05/2017 Ρόδος

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συναντηθούν εκπρόσωποι των φορέων/μελών του ελληνικού δικτύου. Είναι μια σημαντική στιγμή για το δίκτυο γιατί δίνει την δυνατότητα να γνωριστούν οι φορείς μεταξύ τους, να ενημερωθούν για τις δράσεις του δικτύου και τις ευκαιρίες που αυτό δίνει, να μεταφέρουν τα ζητήματα και τους προβληματισμούς τους, να ανταλλάξουν καλές και κακές πρακτικές και να προσπαθήσουν να βρουν κοινά πεδία συνεργασία και αλληλεπίδρασης.   Στην τρίτη συνάντηση και τελευταία για το τριετές πλάνο δράσης θεωρείται πολύ σημαντική γιατί θα καταγραφθούν τα θέματα, οι προβληματισμοί, οι σκέψεις και προτάσεις των μελών για το σχεδιασμό του επόμενου πλάνου δράσης του δικτύου.  Σε αυτή μας την τελευταία συνάντηση, δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε την νησιωτική Ελλάδα και μάλιστα το νησί που έχει περίπου 10 οργανώσεις/μέλη στο δίκτυο, την ιπποτική Ρόδο.

Η συνάντηση αφορά μόνο τους φορείς/μέλη του ελληνικού δικτύου και δικαίωμα συμμετοχής έχει μόνο ένας/μία εκπρόσωπος του κάθε φορέα. Λόγο του κόστους της υλοποίησης προταιρεότητα θα δοθεί στους φορείς που έχουν κάνει παρουσία και ήταν ενεργοί τα τελευταία δύο χρόνια στο δίκτυο και κυρίως στις συναντήσεις του δικτύου. Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται εδώ και τελευταία ημέρα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι στις 15/03/2017. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συνάντηση θα βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο. 

Διαβάστε Επίσης

09 Ιουν 2017

Το τριήμερο 12-14/05/2017 πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο η εθνική συνάντηση του ελληνικού δικτύου του ιδρύματος Anna Lindh. Στη συνάντηση συμμετείχαν αρκετοί φορείς του εθνικού δικτύου.

24 Απρ 2017

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις 48 συμμετοχές για τον διαγωνισμό φωτογραφίας “50 Sides of Greece”.

31 Μαρ 2017

Όπως γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια, ο ισπανικός οργανισμός European Institute of the Mediterranean (IEMed) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Anna Lindh Foundation ανακοίνωσε την έναρξη του διαγωνισμού συγγραφής "A SEA OF WORDS".

28 Μαρ 2017

Ο βασικός στόχος του Διαγωνισμού είναι μέσα από τη φωτογραφική τέχνη να παρουσιάσει την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φύση της Ελλάδας, το περιβάλλον των αστικών κέντρων και της επαρχίας της χώρας, να αναδείξει διάφορες πτυχές της καθημερινότητας των Ελλήνων, του ιδιωτικού και δημόσιου βίου τους, να

18 Οκτ 2016

Το τριήμερο 23-25/09/2016 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η εθνική συνάντηση του ελληνικού δικτύου του ιδρύματος Anna Lindh. Στη συνάντηση συμμετείχαν αρκετοί φορείς του εθνικού δικτύου, καθώς και οι επικεφαλής του δικτύου της Βουλγαρίας.

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.