• Ελληνικά
  • English
Ευκαιρίες Χρηματοδότησης

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης

Η ΕΕ παρέχει επιχορηγήσεις σε οργανισμούς και, ορισμένες φορές, σε μεμονωμένα άτομα για την υλοποίηση σχεδίων που προάγουν τις πολιτικές της. Επιχορηγήσεις διατίθενται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, από την έρευνα και την εκπαίδευση μέχρι την ανθρωπιστική βοήθεια.

Η ΕΕ σπάνια χρηματοδοτεί σχέδια σε ποσοστό 100%. Αντίθετα, οι επιχορηγήσεις είναι μια μορφή συμπληρωματικής χρηματοδότησης και ο δικαιούχος οργανισμός παρέχει ένα ποσοστό της χρηματοδότησης του σχεδίου.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσιοποιεί τις δυνατότητες επιχορηγήσεων μέσω προσκλήσεων υποβολής προτάσεων.

Σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (Thessdiktio) αναπτύξαμε μία πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να βρείτε όλες τις υπάρχουσες ευκαιρίες χρηματοδότησης καθώς και τα deadlines τους. Περισσότερα ΕΔΩ

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.