• Ελληνικά
  • English

Το ιστολόγιο του/της writerscenterrhodes

***Το παρών ιστολόγιο είναι ελεύθερος χώρος έκφρασης και οι αναρτήσεις που βρίσκονται εδώ είναι πνευματικό έργο του ατόμου που το ανέβασε και το ίδιο είναι υπόλογο για  το περιεχόμενο αυτού.Το δίκτυο δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο της ανάρτησης.***

Παρουσίαση της ανθολογίας διηγημάτων "Ρόδος, Ιστορίες του τόπου μας" από τις εκδόσεις Iwrite

Πρόσκληση εκδήλωσης

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις iWrite και την Άννα Αχιολά, γραφείο εκδηλώσεων και πολιτισμού Ποιήεσσα, παρουσίαση του συλλογικού τόμου με τίτλο «Ρόδος, Ιστορίες του τόπου μας» (iWrite, 2018). Οι ιστορίες αυτές προέκυψαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού συγγραφής που προκήρυξαν οι εκδόσεις iWrite το καλοκαίρι του 2017 προσκαλώντας συγγραφείς της Ρόδου, ανεξαρτήτως ηλικίας, να γράψουν ένα διήγημα που να εκτυλίσσεται στο νησί της Ρόδου, με στόχο να αναδειχθούν τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά του νησιού με αφορμή ένα λογοτεχνικό κείμενο.

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Αναcoda" του Δημήτρη Βασιλάκη

Πρόσκληση εκδήλωσης

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του διεθνούς φήμη μουσικού της τζαζ, πανεπιστημιακού και ποιητή Δημήτρη Βασιλάκη με τίτλο «Αναcoda» (εκδόσεις Γαβριηλίδης, 2018). Ομιλητές: Αργύρης Κόσκορος, βιβλιοθηκονόμος ΔΚΣΜΡ-φιλόλογος και Βασίλης Μαντικός, πολιτικός μηχανικός-ποιητής. Μουσική έπαιξαν οι: Δημήτρης Βασιλάκης, σαξόφωνο, Νέστορας Βασιλάκης, σαξόφωνο, Άρης Σολομών, τύμπανα, Σάσσα Παπαλάμπρου, πλήκτρα-φωνητικά, Nastasia Beikof, φωνητικά και Monique Kabasele, φωνητικά.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Το ιστολόγιο του/της writerscenterrhodes

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.