• Ελληνικά
  • English
YOUTH ENTREPRENEURSHIP CLUB

YOUTH ENTREPRENEURSHIP CLUB

Ο Youth Entrepreneurship Club είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Κρήτη, που ενημερώνει, εκπαιδεύει και υποστηρίζει νέους ώστε να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο οργανισμός μέχρι σήμερα μετρά 6 παραρτήματα σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδο, Τρίπολη και Θεσσαλονίκη.

Όραμα τους η δημιουργία τοπικών κοιτίδων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που θα αποτελούν μέρος έμπνευσης και θα υποστηρίζουν τους νέους, αποβλέποντας σε κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη από την Ελλάδα για όλο τον κόσμο. Βασικές αξίες που διέπουν τον οργανισμό είναι, η αφοσίωση στη διάδοση του επιχειρείν, η ομαδικότητα και η συνεργασία, η προαγωγή της γνώσης και η καινοτομία.

Η παραγωγή αξίας από το μηδέν χωρίς χρηματικό κεφάλαιο αλλά και η προσωπική εξέλιξη και η υπέρβαση των εμποδίων για την υλοποίηση μιας ιδέας αποτελεί το στοίχημα του. Η επικοινωνία και η εξωστρέφεια είναι τα μέσα για την επίτευξη των στόχων του.

Μέχρι σήμερα, ο οργανισμός έχει πραγματοποιήσει 100+ ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις με συμμετοχή 10.000+ νέων κάτω των 35, σε 8 πόλεις στην Ελλάδα, με το δίκτυο των εθελοντών να ξεπερνάει τους 200. Oι υποστηριζόμενες startups έχουν αντλήσει χρηματοδότηση 6+ εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας 40+ θέσεις εργασίας. Στόχος του οργανισμού μέσα στα επόμενα 5 χρόνια είναι να έχει ευαισθητοποιήσει και εκπαιδεύσει στον τομέα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας πάνω από 25.000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα και να υποστηρίζει 100 εταιρείες-startups με ένα δίκτυο 100 ειδικών/μεντόρων

Πεδίο δράσης: 
Επιχειρηματικότητα
Οργάνωση: 
Μη κερδοσκοπική οργάνωση
Τομέας: 
Ιδιωτικός Τομέας
Ιστοσελίδα: 
E-mail: 
youthentrepreneurs2015@gmail.com
Άτομο Επικοινωνίας: 
Θάνος Παράσχος
Τηλέφωνο Κινητό: 
6996036129
Διεύθυνση: 
Νεάρχου 23, Χανιά

Find us on Facebook  Find us on LinkedIn Find us on Instagram 

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.