• Ελληνικά
  • English
ΑΝΑΠΛΟΥΣ

ΑΝΑΠΛΟΥΣ

Επιχείρηση Έργων Στρατηγικής Ανάπτυξης και Επένδυσης στον Πολιτισμό

Η ΑΝΑΠΛΟΥΣ είναι ατομική επιχείρηση με αντικείμενο εργασίας τη σύνταξη μελετών, το σχεδιασμό και την παραγωγή έργου στο χώρο του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της στρατηγικής επικοινωνίας.

Δημιουργήθηκε το 2005 ως επιστέγασμα της 18ετούς δραστηριότητας της Βασιλείας Κατσάνη, μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, κατά τη διάρκεια των οποίων τής ανατέθηκε το έργο του συντονισμού της παραγωγής της μουσικής για τις Τελετές Έναρξης και Λήξης στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Jack Morton Public Events).

Σκοπός της ΑΝΑΠΛΟΥΣ είναι η σύνδεση του πολιτισμικού επιχειρείν με την οικονομική ανάπτυξη, την ευρωστία και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του ανθρώπου σε εθνική και διεθνή κλίμακα.

Με πυξίδα την πεποίθηση ότι η πολιτισμική παραγωγή και τα αγαθά της μπορούν και πρέπει να αποτελούν υγιές και αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας, η ΑΝΑΠΛΟΥΣ δημιουργεί νέες ιδέες, οργανώνει και υλοποιεί καινοτόμα προγράμματα μέσω ενός ευρύτατου δικτύου στρατηγικών συνεργασιών. Χαράζει νέες πρακτικές για την εφαρμογή του εταιρικού κοινωνικού ρόλου και συμβάλλει στην περαιτέρω επιχειρησιακή ανάπτυξη.

Πεδίο δράσης: 
Επιχειρηματικότητα, Τέχνες και πολιτισμός
Οργάνωση: 
Ατομική επιχείρηση
Τομέας: 
Ιδιωτικός τομέας
Ιστοσελίδα: 
E-mail: 
info@anaplous.net
Άτομο Επικοινωνίας: 
Βασιλεία Κατσάνη
Τηλέφωνο Σταθερό: 
210 2750755
Διεύθυνση: 
ΚΑΡΠΑΘΟΥ 29, 145 62, ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπόλοιπα Δίκτυα

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.